Informatiemarkt ‘Comfortabel en duurzaam wonen’ – 21 februari 2015

Enbihz is indirect aandeelhouder en als ‘senior advisor’ betrokken bij de strategiebepaling en uitvoering van Active Ageing Nederland B.V. Vanuit het professionele platform van Active Ageing, waarbij meer dan 50 bedrijven, lokale overheden, sportkoepels, zorg- en kennisinstellingen zijn aangesloten, wordt een bijdrage geleverd aan verbetering van de kwaliteit van leven van ouderen. Om kennis te kunnen nemen van de nieuwste ontwikkelingen op het terrein van comfortabel, duurzaam, veilig en langer thuis wonen, organiseert Active Ageing Nederland op 21 februari 2015 onderstaand evenement. 

Steeds meer mensen willen op een plezierige en veilige manier zo lang mogelijk thuis blijven wonen. De beurs ‘Comfortabel en duurzaam wonen’ informeert en inspireert bezoekers op het gebied van wooncomfort, toekomstgericht wonen en aangepast wonen.

Op zaterdag 21 februari van 10.00 tot 18.00 uur vindt de informatiemarkt ‘Comfortabel en duurzaam wonen’ plaats, waarbij leveranciers en klanten samen worden gebracht in het kader van de thema’s Levensloop bestendig wonen, Comfortabel wonen, Duurzaamheid en e-Mobility. De bezoeker kan zich laten informeren (voelen, meemaken en beleven) en gericht laten adviseren door specialisten om zijn wooncomfort en veiligheid te vergroten. Active Ageing Nederland verzorgt een speciale workshop.

Een belangrijke partner van de informatiemarkt is Thuiscomfort.nl. Dit concept brengt leveranciers, installateurs en aannemers op het gebied van comfortabel, levensloopbestendig en aangepast wonen bijeen. Op www.thuiscomfort.nl worden de laatste ontwikkelingen in deze markt besproken en de nieuwste en meest opvallende producten en diensten getoond.

De informatiemarkt ‘Comfortabel en duurzaam wonen’ vindt plaats in de Maaspoort in Den Bosch, dat die dag ook het decor is voor de landelijke badmintonfinale van de Carlton Eredivisie. Vanaf 13.00 uur kunnen bezoekers er genieten van badminton van het hoogste niveau, met tussen de wedstrijden door entertainment en spektakel. De informatiemarkt is gratis toegankelijk.