Informatiemarkt ‘Verduurzamen loont’ – 21 februari 2015

Enbihz is medebestuurder van Dutch Sustainability Concepts B.V. Hieronder vallen de dochterondernemingen Green Liz (verduurzamen van maatschappelijk vastgoed), Green Liz Plus (integraal verduurzamen, streven naar energieneutraliteit) en Green Panels (de campagne Zonnig Zeker, gericht op zonnepanelen). Uitgangspunt is altijd om verduurzamen rendabel te maken voor de verbruiker van energie. 

De informatiemarkt ‘Verduurzamen loont’ is bedoeld voor vertegenwoordigers van gemeenten, (sport)verenigingen, zorginstellingen en particulieren. Zij kunnen zich in de Maaspoort uitvoerig laten informeren over het verduurzamen op energiegebied.

Van veel sportverenigingen is bekend dat de energielasten behoorlijk op hun begroting drukken. Door te verduurzamen kunnen de kosten van gas en elektriciteit echter behoorlijk worden verlaagd. Sportservice Noord-Brabant is in de Maaspoort in elk geval van de partij. Deze provinciale sportkoepel helpt sportverenigingen bij verduurzamingstrajecten. Verder zullen tientallen leveranciers van onder meer zonnepanelen, ledverlichting, zonneboilers en andere innovatieve energieproducten aan de informatiemarkt deelnemen.

De informatiemarkt vindt op zaterdag 21 februari van 10.00 tot 18.00 uur plaats. Sportverenigingen, zorginstellingen en gemeenten worden uitgenodigd om de informatiemarkt te bezoeken. Bedrijven die deze organisaties kunnen helpen bij het verduurzamen van hun accommodatie verzamelen zich in de Maaspoort in Den Bosch. Bezoekers kunnen er terecht voor actuele informatie, advies op maat, de nieuwste producten en de beste praktijkvoorbeelden. Zo kan er al snel 30% op de energiekosten worden bespaard, zonder zelf te hoeven investeren. Een inspiratiebron voor elke organisatie die van plan is te gaan verduurzamen.

Tijdens de informatiemarkt ‘Verduurzamen loont’ is de Maaspoort het decor voor de landelijke badmintonfinale van de Carlton Eredivisie. Vanaf 13.00 uur kunnen bezoekers er genieten van badminton van het hoogste niveau, met tussen de wedstrijden door entertainment en spektakel. De informatiemarkt ‘Verduurzamen loont’ is gratis toegankelijk.